AVB de Dakspecialist

Dakspecialist

Dakspecialist Breda

Ben je van plan om een renovatie aan je dak te doen zoals een dakkapel? Of wil je een nieuwe laag dakbedekking gaan plaatsen? Misschien heeft een storm flinke schade aangericht aan je dakpannen? Dan is het een verstandig idee om de hulp in te schakelen van een ervaren dakspecialist. Met jarenlange ervaring en de juiste apparatuur zijn de meeste klussen zo gebeurd. Wij helpen je graag met dakrenovaties, dakinspecties, dakbedekkingen, dakonderhoud en nog veel meer. Neem hieronder contact met ons op voor meer informatie.

Zo gaat een dakspecialist te werk:

Dan is het tijd om aan de slag te gaan. En dat doen we niet alleen! Ons team van vakkundige dakspecialisten werkt altijd met de beste materialen. Op die manier kunnen we ieder type dak snel en eenvoudig voorzien van een frisse laag dakpannen, strakke bitumen bovenlaag of complete renovatie.

Natuurlijk leveren we een superstrak resultaat op je dak. Maar we delen ook graag onze kennis over het vak. Als we er toch zijn, doen we meteen een kleine dakinspectie. Daarom kun je bij ons altijd terecht voor een vrijblijvend en vakkundig advies van een échte dakspecialist. We staan graag voor je klaar!

Wil je meer weten over onze werkwijze? Of ben je benieuwd geworden wat jouw dakrenovatie gaat kosten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag een gratis offerte aan.

Dakdekker Breda, dakspecialist
dakspecialist

Bij ons ben je verzekerd van:

● Lokale partij: Als dakspecialist uit Breda zijn wij snel ter plaatse wanneer u ons nodig heeft.

● Kwaliteit en Garantie: Wij gebruiken de beste materialen en bieden garantie op al ons werk.

● Eerlijke prijzen: Geen verrassing achteraf, wel zo eerlijk.

Benieuwd wat anderen van ons vinden? Bekijk alle reviews op Werkspot.

Maatwerk dakspecialist

Geen dak is hetzelfde. Daarom draait onze aanpak om maatwerk. Daarbij luisteren we uiteraard naar jouw wensen en behoeften. Maar we hebben ook oog voor de unieke eigenschappen van jouw dak. Heb je een plat dak, hellend dak, koepeldak of een puntgevel? Bij een golvend dak is het bijvoorbeeld extra uitdagend om alle hoeken en naden waterdicht te maken. Daarvoor gebruiken we dan een speciale bitumen band om lekkages te voorkomen. Zo zijn er nog tal van voorbeelden te noemen. Daarom bekijken alle omstandigheden altijd goed van tevoren. Op die manier weten we zeker dat je dak altijd naadloos aansluit op je wensen en behoeften.

dakspecialist

Bij vragen stuur gerust een berichtje

Email

Info@avbdedakspecialist.nl

Telefoonnummer

+31 6 16150817

Werkgebied

Werkzaam door heel nederland


Scroll naar boven